Easybend 2D Touch-sturing Beyeler kantbank

Marijsse kiest voor Easybend 2D Touch sturing

De firma Marijsse, gespecialiseerd in diverse landbouwmachines en -voertuigen, kocht recent een tweedehands Beyeler kantbank op een veiling. De machine uit 1992 en de Cybelec sturing waarop deze werkte, bleken na de plaatsing en installatie niet meer te functioneren. De firma Marijsse ging daarom op zoek naar een oplossing. Na een grondig marktonderzoek en informatie ingewonnen te hebben bij verschillende retrofitters, werd snel de keuze gemaakt om de machine te laten ombouwen door Morlitech.

Men koos ervoor om deze Beyeler kantbank te laten werken op de Easybend 2D Touch-sturing. Zoals de naam van de sturing het zelf zegt, is dit een besturing die vooral eenvoudig werken nastreeft. De sturing op basis van Windows 10 maakt volledig automatisch het programma voor het 2D werkstuk, de operator hoeft hierbij enkel de afmetingen en hoeken in te geven. De bediening verloopt via een 21” touchscreen en het beheer van de programma’s verloopt zoals bij Windows Verkenner.

Door de uitgebreide mogelijkheden om de diverse machinefuncties apart te testen, kon deze ombouw in zeer korte tijd uitgevoerd worden. De operatoren konden al na een opleiding van een 5-tal uren aan de slag met de machine!

We wensen Marijsse heel veel succes en werkplezier met hun Beyeler kantbank!

 

 

 

CONTACTEER ONS

info@morlitech.be

Morlitech BVBA

Lieven Morlion
Europalaan 1 B3
8970 Poperinge

Tel. +32 (0)57 33 40 61

Get Directions

Maatschappelijke zetel

Koekuitstraat 6A
8640 Vleteren

Get Directions