Finasucre – No border is to far!

Kwilu-Ngongo, Congo-Kinshasa

Morlitech waardeert een PPM plooibank op. Van ATL900 naar PB2350 sturing met bijhorende drivers.

De Compagnie sucrière Kwilu-Ngongo produceert reeds meer dan 80 jaar rietsuiker. De firma tewerkstelt 1500 arbeiders en nog eens 1500 tijdens het seizoen.

Na In opdracht van de Compagnie sucrière Kwilu-Ngongo  is onze firma “Morlitech” naar Congo getrokken,ongeveer 250Km onder Kinshasa. De machine wordt er gebruikt in de onderhoudsafdeling waar onder meer de transportbanden en dwarsliggers voor de treinsporen worden gemaakt.

De oudere ATL900 sturing werd er vervangen door een PB2350.

Het intuïtieve karakter van de PB2350 sturing zorgt ervoor dat de gebruiker, nagenoeg geen opleiding dient te ondergaan. Daarnaast kan er op een veel efficiëntere manier een werkstuk aangemaakt worden en hebben ze een continue visueel weergave van het te bewerken werkstuk.

Na het voorbereidende werk in België en de nodige transportregeling van het materiaal, is er slechts in 1 week tijd de volledige plooibank omgebouwd en operationeel geplaatst! Met ook de nodige opleiding naar de lokale bedieners en onderhoudsmensen.

Er is een minimum aan onderdelen vervangen van de machine om een zo laag mogelijk kostplaatje te bekomen. Maar toch met maximum betrouwbaarheid en efficiëntie. Als voorbeeld gebruiken we vernieuwde frequentie drivers van “Invertek” zodoende deze op een verhoogde standaard frequentie snellere assen opleveren. Dit met dezelfde originele motorisatie die als toch een verbeterde precisie bekomen.

Tenslotte kunnen we over internet de sturing overnemen vanuit ons kantoor teneinde assistentie te verlenen en problemen helpen op te sporen.

 

Terug een project dat we tot een geslaagd resultaat mogen brengen !

 

 Bronvermelding: Titel: “Finasucre”, 07/06/2019 [Online]

CONTACTEER ONS

info@morlitech.be

Morlitech BVBA

Lieven Morlion
Europalaan 1 B3
8970 Poperinge

Tel. +32 (0)57 33 40 61

Get Directions

Maatschappelijke zetel

Koekuitstraat 6A
8640 Vleteren

Get Directions